Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Woonlocaties

​Livio biedt moderne woonoplossingen die erop gericht zijn u zo goed en comfortabel mogelijk te laten wonen. De zorg die u daarbij nodig heeft is op een plezierige wijze geïntegreerd. Verder kunt u gebruik maken van vele gemaksdiensten en uitgebreide faciliteiten.

U kunt onze woningen ook hier​ online​ bekijken.
Kwaliteit, ruimte en sfeer maken de woonomgeving plezierig
Wij bieden u ruimte om uw eigen leven te leiden, letterlijk en figuurlijk. Daarom zijn onze appartementen (in veel gevallen 70 m2 of groter) voorzien van een ruime woonkamer, keuken, badkamer en 1 of 2 slaapkamers. De appartementen bieden alle mogelijkheden om volledig ingericht te worden naar uw eigen smaak en stijl.

Wonen houdt niet op bij een prettig appartement. U vindt in de meeste Livio locaties dan ook: een Grand Café waar u kunt lunchen en dineren, een bibliotheek, een multifunctionele ruimte, een concertzaal, winkeltjes, een fitnesszaal, een kapsalon, een pedicure en een fysiotherapeut. Veel van wat u nodig heeft is daarmee om de hoek.

Met of zonder aanvullende zorg wonen bij Livio
U kunt met of zonder aanvullende zorg bij Livio wonen. Op veel van onze locaties kunt u gewoon een appartement huren en daarbij gebruik maken van alle mogelijkheden die geboden worden. Aanvullende zorg heeft u (nog) niet nodig. Maar wanneer u, of uw partner, op zeker moment wel zorg nodig heeft, kan het zorgteam van de locatie die eenvoudig bieden. Deze aanvullende zorg bieden we u dan op basis van een Zorgarrangement.

Er is veel te doen
Concerten, exposities, toneelvoorstellingen, uitstapjes en vele andere leuke sociaal culturele activiteiten die zich binnen of buiten de meeste woonlocaties afspelen. Er is veel te doen en u kunt altijd zelf kiezen waar u gebruik van wilt maken. Familieleden zijn daarbij altijd van harte welkom. Daarnaast biedt Livio een rijk verenigingsleven, creatieve en sportieve activiteiten met o.a. jeu de boules, bioscoop-middagen, internetcafé, de gymgroep, visclub en bingo.

Bij Livio gaan wonen, Hoe werkt dat?
Maak eens een afspraak​ met één van onze cliëntadviseurs. Zij helpen en adviseren u bij het maken van keuzes en de formaliteiten die daarbij komen kijken.

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw e-mailadres achter

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.