De Hatteler - Enschede

Gepubliceerd op 25 april 2013

  • E-mail
  • Print

Gelegen in de wijk Stadsveld is woonzorgcentrum De Hatteler een architectonisch prachtig gebouw voorzien van vele faciliteiten. De locatie ligt naast een basisschool en een parkje.

hatteler

De Hatteler, gebouwd in 1994,  bestaat uit 135 appartementen, verdeeld over vier woonlagen. Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer, keuken, aparte slaapkamer, badkamer en berging. Er zijn tevens enkele appartementen met 2 slaapkamers. Bovendien is er een vast alarmeringssysteem aanwezig in elk appartement. Er is een mogelijkheid voor tijdelijke opname (Top Kamer) in verband met herstel na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.

woonkamer met twee mensen

De enthousiaste medewerkers van De Hatteler staan altijd voor u klaar!
 personeel

U kunt in een appartement wonen als u recht hebt op een Zorgzwaartepakket (via het CIZ), maar ook huren is mogelijk. Vraagt u bij de klantenadviseur naar de mogelijkheden, zij informeert u graag!

Klantenadviseur
De Livio klantenadviseur Jolanda Essink kan u informeren over de vormen van zorg die Livio biedt en de woonmogelijkheden in De Hatteler.

Telefoon: 0900-9200 (lokaal tarief)
E-mail: klantenadviseursenschede@livio.nl

Locatiefilm

Voorzieningen
In het gezellige Grand Café kunt u dagelijks een kop koffie en/of uw maaltijd nuttigen. In de activiteitenruimte en het Grand Café vinden diverse activiteiten plaats.
etende mensen

De winkel is open op maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur.  In de winkel vindt u basisbenodigdheden. In de directe omgeving zijn verschillende mogelijkheden om boodschappen te doen onder andere in winkelcentrum Stadsveld. De SRV komt één keer per week. De kaasboer komt op woensdagochtend en de groenteboer op donderdagmiddag.

winkel

U kunt gebruikmaken van de kapsalon en de wasserette. Ook is er een fysiotherapiepraktijk. De trombosedienst is er op maandag en donderdag tussen 8.30 en 9.00 uur. De bushalte is voor de ingang van de locatie. Er wordt één maal per maand in de activiteitenruimte een kerkdienst gehouden op woensdagmiddag, aanvang 16.00 uur.
De bibliotheek is vlakbij het woon-en zorgcentrum. U kunt deelnemen aan diverse activiteiten.

Activiteiten
In de locatie wordt een grote variëteit aan activiteiten aangeboden. Vele daarvan zijn toegankelijk voor wijkbewoners, zoals de kaartclub, gymnastiek, zangkoor, creatieve club, bloemschikken, concerten en twee keer per jaar een bustocht. Voor bewoners van de locatie zijn er daarnaast ook busuitstapjes, ontspanningsavonden, scootmobieltochten, wandeltochten, bingo, koersbal, instuif, gespreksgroep. Verder zijn er diverse samenwerkingsverbanden met scholen en wijkcentra. Fietstochten 1 á 2 x per maand op wisselende dagen, in het seizoen (maart tot oktober).

Wijkbewoners betalen voor deelname aan activiteiten een kleine bijdrage. Vraagt u ernaar bij de sociaal cultureel medewerker of huismeester.
kokende mensen
Beoordeling
Wilt u weten hoe bewoners van De Hatteler oordelen over de locatie? Ga dan naar www.kiesbeter.nl of klik hier.

Bezoekadres
G. Terborghplein 1, Enschede
Telefoon: 0900-9200 (lokaal tarief)
Email: info@livio.nl

Postadres
Postbus 448
7500 AK  Enschede