Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Personenalarmering

​​​​​​​​​​​​​​​​Wilt u lang en veilig in uw eigen woning blijven wonen, dan helpt Livio Personenalarmering dit mogelijk te maken. Het biedt u en uw familie de zekerheid dat in geval van nood, hulp snel ter plekke kan zijn.​


​Onze personenalarmering werkt eenvoudig: stel u bent gevallen en opstaan lukt niet meer. U drukt dan op de alarmknop die u bij u hebt en dan kunt u via een systeem in uw woning direct spreken met een medewerker van de Livio Zorgcentrale. Deze schakelt de hulp in die nodig is. De Livio Zorgcentrale is dag en nacht paraat.

Iedereen kan personenalarmering van Livio ontvangen. Uw medische achtergrond speelt geen rol. Ook maakt het niet uit van welke organisatie u eventuele thuiszorg ontvangt.

Twee soorten hulp
1) Contactpersonen
U kunt familie, vrienden of kennissen aanwijzen die uw sleutel hebben en in de buurt van u wonen. Deze personen zijn uw contactpersonen. U zorgt voor drie contactpersonen. Zij worden door de Livio Zorgcentrale gebeld als u hulp nodig heeft.

2) Eerste Hulp Bij Alarmering (EHBA)
Personenalarmering met Eerste Hulp Bij Alarmering houdt in dat in geval van alarmering Livio zorgt voor de opvolging. Een verpleegkundige of verzorgende komt naar u toe om hulp te bieden. De medewerker beoordeelt of u hulp nodig heeft van een arts, of er een ambulance moet komen, of dat de medewerker u zelf kan helpen. De Eerste Hulp bij Alarmering kunt u ontvangen in Enschede, Haaksbergen, Eibergen en Neede. U beschikt over een sleutelkastje met code bij uw woning, waardoor de hulpverlener uw huis in kan komen bij nood.

Gebruik van het systeem
Wanneer u gebruik wilt maken van Personenalarmering gaat u een overeenkomst aan voor de apparatuur en de bereikbaarheid van de Livio Zorgcentrale. U betaalt éénmalig een bedrag voor de apparatuur en maandelijks betaalt u het abonnementsgeld en eventueel Eerste Hulp bij Alarmering (EHBA).
 
Wat kost het?
Er zijn twee soorten abonnementen:
Personenalarmering met eigen contactpersonen: € 21​,50 per maand.
Personenalarmering met EHBA: € 26​​,50 per maand.

LivioPlus leden ontvangen op bovenstaande tarieven een korting van € 3,00 per maand. Informatie over LivioPlus vindt u op hier of door te bellen met 0900-9200.

Apparatuur en installatie
De kosten voor levering en installatie van de benodigde apparatuur zijn éénmalig en bedragen € 58,35. Wanneer u Personenalarmering met EHBA wilt heeft u een toegangscontrolemiddel bij uw woning nodig. Informatie hierover is te verkrijgen via 0900-9200 of bij een Livio zorgpunt.

Personenalarmering aanvragen
Hieronder treft u het inschrijfformulier aan, evenals de algemene voorwaarden. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnem​en met onze cliëntadviseur via 0900 9200.

Inschrijfformulier (om uit te printen, in te vullen en op te sturen)

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Verstuur

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.