Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Activiteiten op Livio locaties

​​Bij de locaties van Livio bent u altijd welkom om mee te doen aan leuke, ontspannende of juist inspannende activiteiten. Er zijn diverse activiteiten vóór en dóór (wijk)bewoners op het gebied van culinair, sociaal, beweging, cultuur, hobby en zingeving.


Klik op een locatie voor een actueel overzicht van de activiteiten. Hier vindt u ook de extra activiteiten die naast het vaste programma plaatsvinden, onder andere live optredens, bingo, bloemschikken, mannenclub en de inloopsoos.

Locaties:
Korting op activiteiten met LivioPlus
LivioPlus, de servicedienst van Livio, biedt u korting bij deelname aan de activiteiten. Daarnaast ontvangen LivioPlus leden voordelen bij een groot aantal winkels en aan-huisdiensten, waaronder pedicure, kapper, tuinman, klussendienst en de huishoudelijke hulp van De Witte Werkster. Inschrijven kan op de LivioPlus-pagina​.


Tot gauw bij één​ van onze locaties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Livio en vraagt u naar de Sociaal Cultureel Werker van desbetreffende locatie. Zij kunnen u alles over de georganiseerde activiteiten vertellen.​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Verstuur

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.